BCSC17_banner_5NL[6][1][1][1][5][2][1][1][1].jpg

 

Belgian Cyber Security Convention 2017

25 oktober 2017, Lamot Mechelen

De Belgian Cyber Security Convention brengt op 25 oktober de Belgische cyberindustrie samen op een conferentie in Mechelen. Topbedrijven, startups, academici en overheidsorganisaties zullen de recente cyber security trends en strategieën bespreken.

Wie helemaal mee wil zijn met cyberveiligheid moet op 25 oktober in Mechelen zijn voor de Belgian Cyber Security Convention. Door middel van lezingen en workshops wil deze B2B conferentie bedrijven sensibiliseren voor de gevaren van cybercriminaliteit. Experts zullen er een stand van zaken geven in verschillende sprekerslots doorheen de dag, terwijl bedrijven zelf hun producten en oplossingen aan het publiek kunnen voorstellen op de technologiebeurs.

Op de agenda staan o.a. Miguel De Bruycker (Centre for CyberSecurity Belgium), Ken Ducatel (DG Digit Europese Commissie) en Jan De Blauwe (BNP Paribas Fortis). Het volledige programma vindt u op de website.

De Belgian Cyber Security Convention is een B2B conferentie die voortbouwt op de Belgian Internet Security Conference (BISC), in 2015 nog georganiseerd door CERT.be. Maar nu overgenomen door consulting bureau Brewery Of Ideas in samenwerking met de premium partners: Het Federaal Centrum voor Cyber Security België (CCB), de Belgian Cyber Coalition, AGORIA, KUL, LSEC en Solvay Business School (ULB).

De Belgian Cyber Security Convention gaat door op 25 oktober in het congrescentrum Lamot te Mechelen. Tickets voor deze conventie verlenen ook toegang tot EuroCloud Forum 2017.

 

Over de organisatie:

Brewery Of Ideas is een consulting- en communicatiebureau gespecialiseerd in b2b conventies en seminaries.